EHF 640x360 resize1
1 Коло

Еурофарм Работник - Спортинг СП   29:30
Недела 15.09.2019 17:00
 
2 Коло
 
Савехоф - Еурофарм Работник  25:24
Среда 18.09.2019 17:00
 
3 Коло
 
Бидасоа Ирун - Еурофарм Работник   26:25
Недела 29.09.2019 12:10
 
4 Коло
 
Еурофарм Работник - Кокс   31:30
Недела 13.10.2019 17:00
 
5 Коло
 
Еурофарм Работник - Татран Прешов   23:24
Недела 20.10.2019 17:00
 
6 Коло
 
Татран Прешов - Еурофарм Работник   31:29
Недела 02.11.2019 18:00
 
7 Коло
 
Спортинг СП - Еурофарм Работник   36:26
Недела 09.11.2019 18:30
 
8 Коло
 
Еурофарм Работник - ИК Савехоф   32:31
Недела 17.11.2019 17:00
 
9 Коло
 
Кокс - Еурофарм Работник   23:21
Среда 20.11.2019 19:00
 
10 Коло
 
Еурофарм Работник -  Бидасоа Ирун   25:23
Сабота 30.11.2019 17:30

2sponzori dolu27112018

За нас

На ден 29.11.2019 во општина Битола беше потпишан договорот ,,ПЛАТФОРМА ЗА РАКОМЕТНА БИТОЛА’’, со што и официјално Битола го доби клубот РК Еурофарм Пелистер.

Договорот го потпишаа претставници на двата клуба и градоначалничката на Битола, Наташа Петровска во просториите на Општина Битола.

Еурофарм Пелистер ќе биде водечкиот клуб со високи европски амбиции, а Еурофарм Пелистер 2 клуб исполнет со млади ракометари и таленти од Битола и цела Македонија.

Прочитај повеќе

Контакт

Адреса: Ул.Добривое Радосављевиќ бр.3
Битола 7000, Република Македонија

Телефон: +38971231461

E-mail: dimitar.mitrevski@eurofarm.com.mk

icons8 facebook old 48 icons8 instagram 48